Schlager

Grattis till schlagersegern, Danmark! :) Helt OK för min del, jag tycker låtarna var en av de bästa i årets final - även om jag tror den kan höra till kategorin som man blir less på om man hör den för ofta. Får å andra sidan revidera min åsikt om att det mest var mediokra låtar, för jag tror en del av de andra blir bättre för varje genomlyssning.
 
Mest lättad över: att Grekland inte vann. Hurves.
Lite förvånad över: att Island och Estland kom så långt ner på resultatlistan. Tycker de var bättre än som så.
Mycket förvånad över: att jag nästan börjat gilla Ungerns låt. Hade jag aldrig trott...
 
Sverige landade på en 14:e plats. Jamen, det var väl ganska... lagom? Expressens schlagerreporter hade tippat 12:e plats - ändå kunde man i natt läsa på hemsidan att det var ett "floppresultat". Alltså, Sverige kan ju inte vinna varje gång, även om medierna förväntar det. Vi får nöja oss med att det var svenska låtskrivare inblandade i såväl Azerbajdzjans (2:a), Norges (4:a) och Georgiens (15:e) bidrag! :)
 
Apropå tävlingar - strax dags för finalen i hockey-VM! Lite konstigt att kolla på vinteridrott när det är nåt som liknar högsommarvärme ute, men TV:n får stå på i alla fall. Heja Tre Kronor!

Kommentarer
Postat av: Marie

Kommer framhålla hela dagen att du och jag var på Sedinarnas studentbal och därmed bidragit till deras framtida framgångar! :)

Estland var min inofficiella favvo, men den låg ju länge på 0 poäng. Typiskt att ingen annan gillar det jag gillar! Jo, kanske du, lite då enligt ovan. Vi är inte som Europa. :)

2013-05-20 @ 08:17:53
Postat av: Jenny

Jamenjust ja, studentbalen! Det hade jag nästan glömt!

2013-05-20 @ 19:30:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0