Cykeltur

Idag har jag tagit fram cykeln! Fast frågan är om inte en timmes cyklande innan jobbet och en och en halv efteråt var en smula i överkant... har jäkligt ont i rumpan och det lär antagligen bara bli värre till imorgon. Nåja, det går väl över!
 
På förmiddagen cyklade jag genom stan och över gång- och cykelbron över älven. Vände när jag passerat viadukten under E4:an för då insåg jag att det var hög tid att trampa mot jobbet.
 





Efter jobbet cyklade jag ut till Fårön - hann både till Rövarviken och Vettingen innan jag trampade tillbaka över bron. Hade tänkt mig en fikapaus nånstans längs vägen men det var så kallt att jag åt min ostmackor hemma istället.
 
Fick förresten upp pulsen lite extra när jag mötte en älg i en utförsbacke på Fårön. Tur att han hade sinnesnärvaro nog att tvärvända och rusa in i skogen igen, för det är tveksamt om jag skulle ha hunnit bromsa i tid.
 
Planen innan nästa cykeltur är att leta rätt på cykelhjälmen som jag fått av Eva och dyrt och heligt har lovat att börja använda. Jag har tänkt prova att cykla till jobbet (alltså det i Sjulnäs) bara vädret blir varmare, och då måste man cykla en del av sträckan längs Arvidsjaursvägen där det är en del (tung) trafik - då är det bra att skydda sig.

Dessutom funderar jag på att köpa en skönare sadel...!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0