So far so good

Den där IKEA-möbeln jag skruvade ihop i helgen? Ett vitrinskåp. Fast dörrarna saknas än så länge - skruvar jag fast dem kommer hela schabraket att tippa framlänges. Så tills jag får tag i nån som kan hjälpa mig (att fästa själva hyllan till väggen, vilket tarvar slagborrmaskin) så får den stå halvfärdig. Inte optimalt, men det kommer bli bra sen! :-)

Har tagit bort väggdekorationen, den hamnade hursomhelst bakom hyllan. Inte jag som klistrat dit den, den fanns här när jag flyttade in. Den efterlämnade dock ganska fula spår eftersom delar av tapeten följde med... så nu blir nästa steg att tapetsera om!



 




Och ja, utan glasdörrar ser det ut som en helt vanlig BILLY-bokhylla. Vilket det också är. Jag tvekade länge mellan helglasdörrar, och dörrar som bara har glas på den övre halvan. Tycker nog det förstnämnda är finare, men bestämde mig till slut för den andra varianten. Dels kan man då gömma sånt man inte tycker är så himla fint på de nedersta hyllorna, dels tror jag det är mer förnuftigt med tanke på att köksbordet står precis framför. Ingen höjdare att skjuta stolen bakåt för att resa sig och så smacka den rätt in i en glasdörr, typ.

Lådorna på sidan om? Porslin som jag inte har packat upp sen flytten. Kan ju fundera på om det är sånt jag egentligen behöver när jag inte använt det på nästan ett år, men... packas upp ska det! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0