Road trip

Jag har haft en innehållsrik helg tillsammans med bästa Unni! I fredags körde vi till Piteå, via Sorsele och Arvidsjaur. Så övernattade vi på resesängar i min annars alldeles tomma lägenhet (eller, jag hade med lite av varje - en taklampa, en golvlampa, två pinnstolar, ett bord, lite bestick, ett par assietter och en kastrull). Igår gjorde vi stan osäker när vi gick på upptäcktsfärd bland Piteås butiker. Mysig stadskärna, men det var -16 och vinden bet i kinderna så vi fokuserade mest på det som fanns inomhus... :)
 
Efter en vända i lägenheten körde vi söderut i går eftermiddag- och strax efter Skellefteå mötte vi snöstormen. Det blev många mil i snöyra - väglaget var bra, men sikten eländig. Varenda gång vi mötte ett större fordon fick vi typ stanna, då det var så vansinnigt med snörök att vi inte såg ett smack. Skönt då att till slut komma fram till Vännäsby och få god middag hos Eva & Rickard!
 
(de sista milen var det förresten uppehållsväder)
 
Imorse hann vi mysa med småtrollen innan vi styrde kosan tillbaka mot Mosjøen. Rasmus & Unni byggde koja - han hade nog velat att hon stannat längre!
 
K-k-k-allt i inlandet, och -24 på Krutfjellet. Här i Mosjøen är det "bara" -14. Känner att alla milen sitter i kroppen så nu blir det ryggläge på soffan och en deckarserie på TV innan sängen.

Lite bättre bilder från lägenheten än sist:

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0