Kronorna rullar...

Full fart hela veckan lång! Med påföljd att jag somnar i soffan varenda kväll, vaknar frampå nattmorgonen och raglar i säng... och missar att blogga trots att jag slagit igång datorn flera gånger i akt och mening att göra just det. Men nu så...! :)

Igår hade jag middagsgäster - morbror och 'lillmoster' från Malå, som varit hos veterinären i Öjebyn med sina hundar. Vovvarna var dock inte helt i slag efter tandutdragning och annat, så de begav sig hemåt så fort de ätit. Nåja, nu vet de ju var jag bor och är hjärtligt välkomna tillbaka en annan gång!

I morse klev jag upp i vanlig tid, åt frukost och begav mig ut på upptäcktsfärd! Först styrde jag kosan till Rosvik och Trundön för att spana in mina nya tassemarker. Väldigt fint! Glömde fota inne i Rosvik, dessa är från bron över till Trundön:








Sen fortsatte jag till Boden, där jag fått reda på att det finns en skoaffär som rätt och slätt heter Bekväma skor, och som satsar på skor för folk med knepiga fötter. Visserligen var utbudet i storlek 43 något begränsat - men jag hittade TVÅ par! Ett par skinnstövlar och ett par promenadskor. Svindyra. Men det får det vara värt, jag hittar ju typ aldrig sköna skor annars.

Boden visade sig från sin finaste sida - ser ut att vara en mysig stad!














Och så det sista stoppet - IKEA i Haparanda. Glömde fota, men handlade desto mer. Det blev två vändor, fick inte med mig allt på en gång. Men i vanlig ordning var mina egna inköp i minoritet - agerade ombud åt bl.a. syrran. Kul att kunna hjälpa!
 
Jag föll som en fura för bokhyllan Billy i ny tappning, i björk med rundade kanter och med vitrinskåpsdörrar. Tror den skulle få plats i mitt kök, men vågade inte chansa och köpa utan att mäta, och dessutom kostar den 1600:- och det kändes om att jag nog bränt tillräckligt med pengar på en dag. Hm... kanske nåt man kan önska i 40-årspresent? Fast på den listan står redan bidrag till en symaskin. Och dessutom håller min mobiltelefon på att tacka för sig.

Borde nog köpt en trisslott på vägen hem...

Här är bokhyllan/vitrinskåpet, by the way:


Fint, eller hur? Och tar inte så mycket plats. Andra vitrinskåp verkar ha ett djup på minst 40 cm - det här är bara 28 cm.

Skorna? Dem får ni se en annan dag, nu orkar jag inte kliva upp ur soffan för att fotografera dem... ;)

God kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0