Decemberböcker

Ähum. Vet inte hur stor vits det är att försöka redovisa alla böcker jag läser längre. Från början var det en sporre för att nå målet om 100 böcker på ett år - men nu när jag läser sådana mängder till mina bokprat är det liksom ingen sak att hinna både 100 och 200. Nåja. Kan ju ta med ett par av decemberböckerna i alla fall! :)

 
Veronica Roth: Divergent (Mp3)
Veronica Roth: Insurgent (Mp3)
Jag såg Divergent-filmen redan i somras, gillade den skarpt, men har först nu tagit mig an böckerna. Och - jag älskar dem! :) Nu har jag dock bestämt mig för att vänta med den tredje och avslutande boken tills jag sett film nr 2 (som kommer i mars) för att inte gå händelserna alltför mycket i förväg.

Jahaja. Och sen minns jag inte riktigt... varenda bok jag kommer på visar sig redan finnas med i novemberöversikten. Jag läste ett antal böcker precis innan jullovet, det vet jag - men vilka? Får fundera på det.

Däremot tog det tvärstopp under själva jullovet - hade med mig 4-5 romaner men läste inte en rad. Alldeles för sliten på kvällarna! Nu har jag dock börjat på en av dem, och hittills är den riktigt lovande. Vad fasen, kan ju ta med den här:


S.J. Bolton: Rov
Utspelar sig på Shetland - bara en sån sak! Läkaren Tora Hamilton hittar en kvinna nergrävd i torven. Hon har legat där i flera år, och att hon blev mördad råder det inga tvivel om - hennes hjärta har skurits ut ur kroppen...

Och så är jag halvvägs genom ljudboken jag fick av Unni i julklapp:


Trude Teige: Jenta som sluttet å snakke (digikort)
Fjärde boken om journalisten Kajsa Coren. Så långt lika bra som de tidigare! :)

Sådärja. Nu är jag halvvägs in i januariläsningen, plötsligt! Tror jag gör så här i fortsättningen: jag tipsar helt enkelt om de böcker jag tycker bäst om. Så får det bli! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0