Ljudböcker

Näe. Det här var ingen höjdare. Särskilt inte om man läst en riktigt bra deckare (av Karin Slaughter) precis innan - då framstår den här som ganska... banal. Den blev ju aldrig ens särskilt spännande! Fast Magnus Roosmann är helt OK som inläsare.


Nu har jag lastat ner två nya ljudböcker på spelaren - har visserligen vissa betänkligheter när det gäller båda men satsar på att de i alla fall är mer spännande. Dels är det Liza Marklunds sista bok om Annika Bengtzon, Järnblod (har vissa problem med huvudpersonen - jag tycker inte särskilt bra om henne), dels Camilla Läckbergs senaste, Lejontämjaren (samma sak där, Erica Falck är lite för självsvåldig och dumdristig för min smak - egentligen samma invändning som jag har mot Marklunds hjältinna). Nåja, jag testar! :)

I övrigt får det nog mest bli ungdomsböcker i sommar - i den mån jag hinner. Brukar ta med en försvarlig hög med böcker hem till Holmön, men de flesta tas med tillbaka olästa. Är liksom så mycket annat som ska hinnas med under de intensiva semesterveckorna...

Semester, ja. Inte riktigt än. Jobbar nästa vecka också (fast både denna vecka och nästa jobbar jag bara mån-ons). Snart, så! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0