Uppsala & Stockholm

Två veckor sen! Fattar inte vart tiden tar vägen! 

 
Hur som. Torsdag 24/11 flög jag från Luleå till Arlanda. Sonja kom och mötte, och sen tog vi bussen till Uppsala. God middag på thairestaurang och sen hem till henne.
 
Lördag morgon sammanstrålade vi med Karin och åkte till Stockholm. Heldag i huvudstaden - grått och vått men ändå julstämning. Och så åt vi sen lunch i de gamla fängelsehålorna under Stortorget!
 
 
 
 

Lördagen började med att jag blev firad - nästan på säng, men jag vaknade en liten smula för tidigt... ;-) 

 
Sen skjutsade Sonja mig - genom höstsolsvackert landskap - från Vreta till Eriksberg där Ulrika väntade. Vi lämnade av min packning i hennes lägenhet innan vi vandrade ner till centrum - via stämningsfull julmarknad i Slottet, och en tur upp till toppen av Uppsala Konsert & Kongress med utsikt över stan. Även på söndagen gjorde vi en vända på stan - i kulingvindar och snöglopp... :-)
 
Däremellan hann vi med att prata prata prata, äta gott, se senaste Bond-filmen samt börja planera för nästa sommars resa... som nog kommer bli en (ny) höjdare.
 
 
 
 

Söndag eftermiddag skjutsade Ulrika mig till flyget. Som var försenat - vilket innebar att det var över midnatt innan min väska dök upp på bagagebandet på Luleå Airport och jag hade sopat/skrapat bilen och kunde köra hemåt... 

 
Var rätt mosig morgonen efter när jag dessutom skulle beta av sex (!) bokprat - men allt går! ;-) 
 
Sammanfattningsvis en intensiv och jättetrevlig helg!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0