Swooosh

Och så gick tiden väldigt fort igen!

I tisdags bjöd kollegan på semlor. Mmmmm! Från Rosenboden i Rosvik, som anses ha bland kommunens godaste. Säger inte emot! :-) 


När jag kom hem sträckläste jag bokpratsböcker till efter midnatt - låg lite efter... det gör jag fortfarande. Tretton bokprat på två veckor, så det är bara att hålla tempot uppe.


Onsdag kväll satt jag och förberedde presentation av Dewey-systemet för mina kollegor. Hade lovat hålla en kort introduktion - för även om jag alls inte är någon expert, så har jag i alla fall jobbat i Dewey-bibliotek ungefär halva min karriär. 

I Rosvik har vi snart märkt om alla vuxenfackböcker. Blir bra! :-) 


Igår eftermiddag körde jag söderut. Planen var en långhelg på Holmön, men det sket sig. Kulingvindar och ymnigt snöfall, ingen optimal kombination... så jag fortsatte till Vännäsby istället. Möttes i dörren av ivrig Rasmus som sa: "Åh, moster Jenny, ska du sova här i tre nätter?!" Fast sen muttrade han: "Men det är ju inte lika många som arton..." 

Söta unge!

Imorse vandrade jag iväg med alla syskonbarnen till förskolan. Gick bra, även om Cornelia blev lite ledsen när jag skulle gå. Rasmus rusade efter mig när jag gick från hans avdelning: "Moster Jenny, mamma och pappa ger mig alltid en puss och en kram!" Han fick faktiskt en puss av mig, men då var han så ivrig att visa sin fröken de nya vinterskorna att han inte märkte det... så då fick han förstås en till. Och en kram! Lovisa hade däremot inte tid med annat än en slängpuss... :-) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0