Vby igen... och igen

I onsdags morse åkte jag till Vby igen. Tror inte jag umgåtts så mycket och intensivt med syskonbarnen nånsin!

Spännande längs vägen när jag körde in i en snökanon strax söder om Skellefteå och just så pass höll mig på vägen. Så inte ett smack - och ännu värre blev det när en dubbeldäckarbuss dundrade förbi mig i snöyran. Huvva!!! 

Hela onsdagen umgicks vi med kusinen och hans familj på Leos lekland. Fem ungar som roade sig av hjärtans lust i 6,5 timmar - och ganska slitna vuxna...

Längst upp i stora rutschkanan sa Rasmus till Isak, och pekade på mig: "Åk i hons knä, då går det fortare, för tunga saker går fortare, om de inte är för tunga för då går det hål!"

Ska man skratta eller gråta...? ;-) 



Igår var vi på begravning. Pappas lillebror gick bort före jul, efter att ha varit sjuk i flera år. Sorgligt nog var pappa så risig (influensa) att han inte orkade följa med. 
Det blev en väldigt fin begravning, och barnen skötte sig jättebra.

Idag, imorgon och söndag var det tänkt att jag skulle rycka in som barnvakt och att Eva skulle jobba. Men nu verkar hon ha åkt på nåt liknande det pappa drabbats av... så hon har ringt återbud till jobbet. Kanske tur att jag är här i alla fall, ungarna är det full fart på! 
Men på söndag bär det norrut, vardagen tar över och det kommer nog inte bli fullt så täta besök ett tag framåt. 

PS. Ungarna fick eltandborstar i julklapp av moster Sonja - en höjdare! Normalt sett brukar de avsky tandborstningen, de senaste dagarna har det gått som en dans!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0