Dagens insats

Tjohej, nu har jag målat det sista i bagarstugan! Eller, det fattas en tvärslå över dörren, men den ska pappa såga till vid tillfälle, och så målar jag den innan vi spikar fast den. Men annars, så!

Ska villigt erkänna att jag slarvat rätt ordentligt, men jag hade inte tid/lust/ork att vara petnoga (borde ha spacklat på vissa ställen, och använt maskeringstejp). Om man inte granskar det hela med alltför kritisk blick ser det rätt OK ut. Och det är ju hursomhelst jag som ska bo där!


Och så har jag putsat fönstren i bagarstugekammaren, som funkar som gästrum. Med tanke på mängden flugbajs och spindelnät måste det vara rätt länge sen sist - alltså, i fjol hade vi fullt upp med bröllopsförberedelser så då hamnade all städning här hemma på undantag, men att döma av bevisen måste det vara ännu längre sen...


Och så laddade jag batteriet till grästrimmern och snyggade till runt altanen och broarna. Välbehövligt, gräset var nästan knälångt!

Nu har jag parkerat i en fåtölj framför TV:n. Planerar att torka golven innan kvällen är över - om andan faller på. Annars får det bli imorgon, åker inte förrän med 12.10-färjan (ska till småtrollen, och gå på Vännäsdagarna där Rasmus har hotat med att han vill åka bergochdalbana - eller nåt 'ännu värre' - med mig... gulp).

Godkväll! :-) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0