Dags att lämna ön

Söndag morgon. Ja, alltså för en vecka sen. Jag körde ner bilen till Byviken två timmar innan avgång i förhoppningen att vi skulle vara tillräckligt långt fram i kön för att få med den fastän vi inte bokat plats. Inga bekymmer - jag var komplett ensam i hela hamnområdet... ;)

Nymodigheter - skylt som informerar om kommande avgångar:





Det var alltså Eva, jag och ungarna som åkte - Rickard blev kvar på ön för styckning och fördelning av älgkött och kom iland med kvällsfärjan - och på väg hem till Vännäsby stannade vi för att Lovisa skulle få köpa present till en kompis som bjudit in till födelsedagskalas på eftermiddagen. Då hade Cornelia somnat, så jag satt kvar med henne i bilen medan de andra shoppade. Lilla sötkorv!



Väl hemma hittade Lovisa ny användning för sina strumpbyxor. "Titta, flätor!" :)



Innan det lilla gänget åkte iväg på kalas hälsade vi på Scooby-Doo som verkade uppskatta att få besök efter en ensam vecka... Han börjar bli riktigt kelig och tycker om att bli klappad!


Och strax efter att de åkt iväg, gav även jag mig av. Så när de kom hem var huset tomt. Cornelia knatade uppför yttertrappan och frågade "Jennu vägen?" Eva sa att jag åkt hem. "Piti?" frågade den lilla. "Jo, moster Jenny har åkt hem till Piteå". Då stampade hon med foten och muttrade "Dumma Jennu!" Tja, det får man väl tolka som att hon gärna velat att jag stannat kvar... <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0