Aprilsnö

Rätt nöjd med att jag har skjutit upp bytet till sommardäck på bilen... för än behövs dubbarna! Vaknade till en decimeter blötsnö i morse - och det ska visst frysa på i natt så jag räknar med hala vägbanor i morgon bitti. Där sprack planerna på cykla-till-jobbet-premiär... ;-) 










Ännu en 2-dag idag. Men den sprack under kvällen då jag hittade en halv chokladkaka i skafferiet... komplett omöjlig att motstå. Kompenserade med att cykla 45 km medan jag såg "Flaskpost från P". Marianne, jag retade mig inte fullt lika mycket på poliserna som du - kanske för att jag var förberedd! :-) 



Jo, jag vet. Det är en djungel i mitt vardagsrum. Vissa av de gröna växterna frodas nåt kopiöst. Och fönsterbrädan är för smal för att de stora krukorna ska kunna stå där. Alltså hamnar de på golvet...

Nu dags att sträckläsa en av böckerna jag ska prata om imorgon. God natt!


Kommentarer
Postat av: Marianne

Jag retade mig inte på karaktärerna utan på deras handhavande av helikoptern. Varför skickades den tillbaka,när den behövdes så väl? Fares Fares är helt fantastisk, och Carl Mørk så underbart tungsint!!!

2017-04-25 @ 13:41:35
Postat av: Jenny

Aha! :-)
Ja, nu är det bara att vänta på nästa film... undrar om vi måste vänta länge?!

2017-04-25 @ 22:06:57
Postat av: Jenny

Kollade runt på nätet nu, fjärde filmen har preliminärt releasedatum i okt 2018...! Sen läste jag också att Jussi Adler-Olsen är missnöjd med han som spelar Carl Mörck och vill byta ut honom?!

2017-04-25 @ 22:11:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0