Mer cykling

Och så här hade vi det igår:

Tredje cykeldagen - från Geta ner till Mariehamn, med cykelfärja mellan Hällö och Skarpnåtö. Totalt (inklusive båtturen) bortåt sex mil även idag. Rätt tungcyklat i kraftig motvind... 💨
Vi stannade till vid Sålis batteri - ryskt kustbatteri som 1916-1918 anlades på Sålisberget (och var ett tillfälligt undantag från demilitariseringen på Åland). Drygt 7000 ryska soldater befann sig på ön under den här perioden.
Efter en paus på Kattby café hann vi inte med fler stopp - då en trerätters middag på hotell Pommern hägrade satsade vi på att hinna dit i tid... 😊
Nu tar vi igen oss efter maten - och alla mil på cykel - och konstaterar att även årets cykelsemester levt upp till förväntningarna!


Den enda lättcyklade sträckan på hela dagen - backen ner från Getabergen... 😉Cykelfärjan Silvana, med plats för 50 pers och lika många cyklar. Fan tro't... men på den här turen var vi bara åtta! 
Ännu en dörr för pyttefolk, denna gång toadörren på cykelfärjan... Äntligen framme! 😊 

... och trerättersmiddagen smakade bra! Blomkålssoppa till förrätt, havets Wallenbergare med räkor till huvudrätt och frusen chokladmousse till dessert. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0