Lyxig lunch

Eleverna på kock- och servitörprogrammet hade praktisk examen idag - och jag blev inviterad.

Förrätt: Sparrissoppa med skinka och tomat

Huvudrätt: Ugnsbakad lax med rotfrukter, purjolöks- och persiljesås och annapotatis





Gott, som vanligt!!
_ _ _ _ _

Vaktmästarna vet att jag är nyfiken. Så nu som syrenerna utanför bibliotekets fönster hade vuxit sig så höga att jag förlorat utsikten klippte de ner dem. Service! :)




_ _ _ _ _

Det har varit en strid ström av elever på bibblan idag, som lämnat in sina läroböcker. Jag tappade räkningen på hur många gånger jag försökte gå på toa men fick vända i dörren då det kom elever med bokhögar i högsta hugg. Så långt ser det bra ut!! Men ännu är det mycket som inte lämnats in. Å andra sidan sett är det avslutning först nästa torsdag, så än finns det tid. Hoppas jag slipper skicka så många påminnelser och räkningar som i fjol (då det närmade sig 100). Det är både tidsödande och tråkigt!

Svetten lackade redan när jag kom till jobbet (jäkla förkylning) och sen har det bara fortsatt. Är allmänt groggy och det blir ännu en kväll i soffan med förhoppningen att vila botar allt. Unni tycker jag ska hälla i mig en konjak inann jag går till sängs. Tja, kanske det. Värt att prova! :) Hoppas hur som helst vara i såpass form att jag kan vara med på personalfesten imorgon kväll. Det är dags för den traditionsenliga skihyttefesten, nämligen!!

Så här kul hade vi för ett par år sen - vad som händer den här gången är det ingen som vet - än. Jag har fått besked om att jag utsetts till gruppledare, men vad det innebär återstår att se...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0