Nedräkning

Imorgon är det skolavslutning. Eller, ja, de som går treårig utbildning (idrott, medier & kommunikation, hudvård) har avslutning redan ikväll, och familj och vänner är välkomna att vara med (jag har också tänkt vara med på ett hörn). Imorgon förmiddag blir det tal, sång och musik i matsalen för alla andra. När eleverna skingrats för vinden är det avslutning för personalen, med kaka och kaffe. Och sen är det sommarlov!!! Fast några av oss håller ut lite till... jag jobbar nästa vecka, och vaktmästarna, lokalvårdarna, IT-killarna och kontorpersonalen jobbar också delar av sommaren.
 
Det märks att den här veckan varit hektisk, med återlämning av ett par ton med läroböcker. Det har varit full rulle hela dagarna för min del, och igår kväll tog orken (tillfälligt) slut. Jag somnade på soffan och slog aldrig ens på TV:n... och imorse tog jag bilen till jobbet (nåja, det var delvis för att det regnade). Nu håller jag tummarna för att så många av möjligt av de elever som inte lämnat in alla sina böcker gör det under dagen, eller under morgondagens avslutning. Efter helgen ska jag gå igenom statusen och skicka påminnelser till de som ännu inte gjort upp för sig - och det är den absolut tråkigaste arbetsuppgift jag har. Men den måste ju göras. Sen ska jag beställa nya läroböcker för bortåt en halv miljon, uppdatera alla boklistorna på hemsidan, sätta om blommorna (har närmare 10 krukväxter på bibblan och det är lääänge sen de fick ny jord) och fixa diverse annat innan jag styr kosan mot Holmön och S-E-M-E-S-T-E-R.
 
Dessutom har jag en idé om att jag ska göra nåt alldeles speciellt i helgen. Det är väderberoende, så jag får se om det kan genomföras. Jag avslöjar inte vad det är, det får ni veta på måndag! :)
_ _ _ _ _
 
Förresten, så här såg jag ut efter att ha traskat de 10.402 stegen till Marka och aktivitetsdagen
häromveckan:
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0