Stress, stress

Sorry! Blogg-appen tjorvar, så jag har inte kunnat publicera nånting via mobilen på ett tag!

Hysterisk sista vecka innan semestern - jag är flexledig torsdag och fredag, så det här är min sista arbetsdag. Listan över saker jag tänkt mig beta av innan ledigheten bara växer... undrar hur länge jag kan stanna på jobbet ikväll innan larmet går? ;) Nädå, vi har öppet till kl 19 och jag satsar på att stanna max en timme efter stängning.
 
Orsaken till att det är så stressigt? Huvudsakligen att jag trodde jag skulle hinna märka om hela vuxenavdelningen till Dewey innan ledigheten. Det går... inte. Fast nästan. Har två hyllsektioner kvar, primärt P och Q som kommer hamna på 680-690 samt 700. För er som undrar vad i fridens namn jag menar - här är ett gammalt inlägg från 2008 som (i alla fall delvis) förklarar det hela! ;)
 
Cyklade hit i morse i sol och värme, men nu är det visst oväder under uppsegling - har fått rapporter om regn och åska i Luleå och det är på väg hitåt. Äsch då, jag som inte ens tänkte på att ta med regnjackan. Kan bli en rejäl dusch på vägen hem...
 
Nä, åter till arbetsuppgifterna! Åt på rekordtid idag, 6 minuter från det mikron plingade tills jag ställde matlådan i diskhon (komplett vansinne, jag vet) - men jag måste ju hursomhelst registrera en halvtimmes paus i systemet. Så det är därför jag passar på att blogga lite. För det är också en sån där grej som är eftersatt.Typ. Undrar när jag ska lyckas komma ikapp med allt jag tänkt...? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0